Met de start van het WK voetbal maakt ook CD&V Dilbeek een voetbalploeg van 11 nieuwe namen bekend uit haar selectie voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober.  Enkele weken geleden werd de eerste reeks van 10 kandidaten al bekend gemaakt met het lijsttrekkers-duo, de schepenen Jef Vanderoost en Elke Zelderloo. De selectie wordt vandaag uitgebreid met nog eens 11 topspelers actief in heel Dilbeek. Samen trekken ze deze maand door de straten van onze gemeente met het ‘de weg vooruit’-magazine én een luisterend oor voor de vragen en noden van alle inwoners onder het motto: “De weg vooruit, naar een Dilbeek waar iedereen mee is”.

Een ploeg voor de toekomst

CD&V Dilbeek maakt een nieuwe reeks kandidaten bekend van haar sterke, vernieuwde én diverse lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. We verwelkomen binnen deze 11 heel wat nieuwkomers (8) en uiteraard zetten ook een aantal gevestigde waarden (3) opnieuw hun schouders onder het WIJ-verhaal.

Deze toppers voegen we vandaag toe aan onze selectie:

  • Monique Segers beschermt ons doel met al haar ervaring.

Monique woont in Schepdaal, was al verschillende keren kandidaat, is als hyperactieve senior en voorzitster van de welzijnsraad bekend in heel Dilbeek.

  • Anneleen Storme, Hans Torrekens, Emiel Goris nemen de verdediging op van de Dilbekenaar in het verkeer.

Anneleen woont in Dilbeek-centrum, is leerkracht in het secundair onderwijs en maakt als jonge mama van veilige mobiliteit van en naar school haar speerpunt.

Hans woont in Schepdaal, werkt in het management van Europese Commissie en is er syndicaal vertegenwoordiger van het personeel. Hij is gelegenheidsvrijwilliger bij activiteiten van lokale sportverenigingen, jeugdbeweging en lokale schoolgemeenschappen in Schepdaal en lid van de mobiliteitsraad.

Emiel woont in Groot-Bijgaarden, geeft les in Brussel, is actief in heel wat verenigingen en wil zijn deelgemeente eerlijk vertegenwoordigen en ook daar een goede mobiliteit waarborgen.   

  • Natasha Rakhovitch, Amina Lutumba Ndoy, John Likuta en Lieven Denolf vormen een sterk en divers middenveld

Natasha woont in Sint-Ulriks-Kapelle, heeft Wit-Russische wortels, is onder meer actief in de volksdansgroep en is voor de tweede maal kandidaat op onze lijst.

Amina woont in Schepdaal, heeft Congolese wortels en startte een vzw om alleenstaande mama’s te ondersteunen.

John woont in Groot-Bijgaarden, heeft ook Congolese wortels, werkt voor een bekend grootwarenhuis en specialiseert zich in de Afrikaanse taalkunde aan de Gentse universiteit.

Lieven woont in de Palokewijk, werkt als beleidsmedewerker diversiteit, heeft zijn roots in West-Vlaanderen en ontpopte zich op korte tijd tot zeer geëngageerde Dilbekenaar zowel online als in het verenigingsleven.

  • Frank De Clerck, Vanessa Vangindertael en Herwig Troost vormen het spitsentrio uit Savio.

Frank is onze nieuwe topspits voor Savio. Hij werkt voor een internationaal cateringbedrijf en is in Savio gekend als drijvende kracht achter de schermen bij heel wat verenigingen en activiteiten.

Vanessa is zorgcoördinator in een Brussels college en actief in heel wat verenigingen in Savio en daarbuiten en wil zich inzetten voor een warm Dilbeek.

Herwig versterkt onze ploeg voor de 2e maal, is jonggepensioneerd en zo één van dé supervrijwilligers die van Savio een levende gemeenschap maakt.

Binnen enkele weken kondigt CD&V een derde reeks kandidaten aan.

CD&V voegt 11 kandidaten extra toe aan haar selectie en krijgen stevige steun van onze schepenen. Van links naar rechts bovenaan: Bernadette Van Coillie, Monique Segers, Vanessa Vangindertael, Emiel Goris, Frank De Clerck, John Likuta, Herwig Troost, Hans Torrekens, Amina Lutumba Ndoy, Anneleen Storme en Elke Zelderloo. En onderaan: Jaan De Koster, Lieven Denolf, Jiska Bolhuis en Jef Vanderoost. Natasha Rakhovitch speelde nog even op verplaatsing en zal de selectie later vervoegen.