Gino Roesems

Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen, Lid Afdelingsbestuur, Lid Algemeen Vergadering VZW De Rand

  Dankzij jullie steun heb ik de afgelopen jaren kunnen werken als OCMW raadslid en maakte ik deel uit van het Sociaal Comité. Maar graag zou ik mijn engagement uitbreiden en in jouw naam het beleid in Dilbeek nog meer vorm geven.

  Binnen CD&V Dilbeek - maar ook bij andere partijen - wordt mijn engagement, zowel voor als achter de schermen, enorm gewaardeerd. Dat heeft zich nu vertaald in een 3de plaats op de CD&V lijst.

  Vorig jaar werd ik geselecteerd om deel uit te maken van de Politieke Academie van CD&V Nationaal. Samen met een dertigtal enthousiaste collega’s van over gans Vlaanderen kreeg ik de kans om me een jaar lang nog meer te verdiepen in de politieke thema's. Die opleiding heeft mijn ambities nog verscherpt.

  Ik hou van een politiek die luistert, die niet polariseert en die zoekt naar oplossingen die én evenwichtig én een meerwaarde zijn. Zo helpen we iedereen vooruit.

  De afgelopen zes jaar heeft onze ploeg zich ingezet om Dilbeek vooruit te duwen. Ondanks tegenwind zijn we de noodzakelijke investeringen en toekomstgerichte projecten blijven verdedigen. Dat beleid willen we ook nu verderzetten want het werk is nooit af.

  Dat kan uiteraard alleen maar met jullie steun! Ik hoop dat ik op velen van jullie kan rekenen.