Hans Torrekens

Kandidaat gemeenteraadsverkiezingen, Lid Afdelingsbestuur

    Ik ben administrateur bij de Europese Commissie, voordien manager bij het Europees Parlement, en reeds jarenlang syndicaal militant en vakbondsvoorzitter bij de christelijke vakbond voor EU-personeel.
    Ik startte bij de CD&V-jongeren, ben voormalig secretaris van CD&V Aalst en nu al meer dan tien jaar bestuurslid bij de Dilbeekse CD&V-afdeling. Ik ben een zeer geëngageerde vrijwilliger bij sociale activiteiten van Schepdaalse sport- en jeugdverenigingen en bij de lokale schoolgemeenschappen. Als lid van de Mobiliteitsraad Dilbeek zet ik me in voor veiliger verkeer in alle Dilbeekse gemeenten en voor kwetsbare weggebruikers in het bijzonder. Om de veiligheid in onze buurten te versterken ben ik lid van het lokale BIN-netwerk.
    Ook wil ik me voor jullie volop inzetten voor het behoud en de verbetering van de woonkwaliteit in onze gemeenten en voor leefbare groene buurten op mensenmaat in de Rand van de hoofdstad.
    Deze ideale mix van internationale en lokale ervaring stel ik nu graag ten dienste van de Dilbeekse burger. Voor u, met u. Samen maken we het verschil !